Workshop sieraden maken

 

Altijd al eens je eigen sieraad willen maken? Nodig mij dan uit voor een sieradenworkshop! Creëer zelf je eigen ketting, armband of oorbellen en maak een uniek sieraad dat niet in de winkel te koop is! Gezellig met vriendinnen, familie (women only!), of vrouwen uit je kerk. Super leuk om te doen. En je steunt er ook nog eens een goed doel mee!

 

Honderden kralen

De sieradenworkshop die ik geef is laagdrempelig. Ervaring is niet vereist. Het is ook prima te doen als je niet creatief bent. Ik heb een groot assortiment aan kralen, in allerlei soorten, kleuren en maten. Dus het enige wat lastig is, is kiezen uit zoveel moois!

 

Via de foto’s hiernaast kun je alvast wat sfeer proeven.

Tip voor deelneemsters:

Trek dat ene leuke jurkje aan waar je nog een ketting bij zocht, of neem dat nieuwe setje kleding mee, zodat je exact de juiste kleuren kralen erbij kan zoeken.


Praktische info

 • De workshop is geschikt voor groepen van 8 tot 30 personen.
 • Een workshop duurt gemiddeld zo’n 2 tot 2:30 uur.
 • De workshop wordt gehouden op locatie (ik heb geen eigen workshopruimte). Dit kan bijvoorbeeld in een zaaltje, of gewoon bij iemand thuis. Wat is er nodig? Een tafel en voldoende zitplekken. En daarnaast een extra tafel / leeg aanrecht of vensterbank om alle kralenbakken neer te zetten.
 • Aan het eind van de workshop gaat iedereen met een mooi sieraad naar huis.

Tarieven:

 • volwassenen: € 20,- per persoon
 • tieners / jongeren t/m 17 jaar: € 17,50 per persoon
 • kinderfeestje (van 8 t/m 12 jaar): € 15 per kind

Deze bedragen zijn inclusief al het benodigde materiaal. In vergelijking met andere aanbieders echt een koopje! Daarnaast vraag ik een reiskostenvergoeding van € 0,30 per km (vanaf Papendrecht).


Opbrengst voor een goed doel!

Het verzorgen van sieradenworkshops doe ik als hobby; ik hoef er niet mijn brood mee te verdienen. De opbrengst van jouw sieradenworkshop gaat daarom volledig naar een goed doel naar keuze! Kies bijvoorbeeld uit één van de doelen waar ik ambassadeur van ben:

 • Children Asking

  Children Asking helpt kansloze kinderen aan goed onderwijs. Door kinderen uit onveilige gebieden te steunen in hun schoolloopbaan houdt het hen weg van drugscriminaliteit en prostitutie. Naar de website van Children Asking.

 • Alpha Nederland 

  Alpha Nederland biedt diverse cursussen aan waardoor jaarlijks duizenden mensen kennis maken met het christelijk geloof. Samen nodigen we Nederland uit om Jezus te ontmoeten. Naar de website van Alpha Nederland.

Twee organisaties met een mooie missie!

Heb je toch liever een ander goed doel in gedachten? Dat is uiteraard ook bespreekbaar.


Een sieradenworkshop aanvragen

Wil je meer informatie of een sieradenworkshop aanvragen? Vul dan het aanvraagformulier in. Vervolgens neem ik graag contact met je op om jouw wensen door te spreken!