Boek ‘Zelfs al je haren zijn geteld’

 

Begin oktober is mijn nieuwe boek Zelfs al je haren zijn geteld verschenen! Het is een boekje open over teleurstellingen, haarproblemen, (on)verhoorde gebeden, kaalheid, Gods trouw en andere hoofd- en bijzaken. Zelfs al je haren zijn geteld gaat over omgaan met tegenslag en hoe je hierin God kunt zoeken en vinden, ook als je gebed om genezing of herstel niet of anders wordt verhoord dan je graag zou willen. Het boek is eenvoudig te bestellen via deze website. Binnen vijf werkdagen wordt het dan bij jou thuisbezorgd!

Een boekje open over teleurstellingen, haarproblemen, (on)verhoorde gebeden, kaalheid, Gods trouw en andere hoofd- en bijzaken. 

ISBN: 9789083351735
148 pagina’s | fullcolour | paperback 


Hier gaat het boek over:

‘Als je haar maar goed zit,’ zeggen we weleens. Maar wat als je haar niet goed zit en je als vrouw te maken hebt met een ernstig haarprobleem? Het overkomt mij. Ik heb Lichen planopilaris, een vervelende hoofdhuidaandoening. Jarenlang schaamde ik me voor mijn hoofdhuid en haar. Omdat ik niet wil dat dit mijn leven gaat bepalen, maak ik in dit boek de moedige keuze om open kaart te spelen. Dat is spannend maar ook helend. Niet alleen voor mijzelf, maar juist ook voor de lezer. Door het taboe te doorbreken bied ik de lezer herkenning, begrip en opluchting. Het is een boek dat gaat over omgaan met tegenslag en hoe je hierin God kunt zoeken en vinden, ook als je gebed om genezing of herstel niet of anders wordt verhoord dan je graag zou willen.

 

Kracht van kwetsbaarheid
Zelfs al je haren zijn geteld is een eerlijk en kwetsbaar boek dat ruimte schept om je eigen problemen onder ogen te komen en te ontdekken dat kwetsbaarheid en openheid je kracht geeft. Elk hoofdstuk sluit af met een aantal reflectievragen. Verder zijn er bijlagen over de functie van haar in de Bijbel en over (onverhoord) gebed.


Nieuwsgierig geworden? Hier kun je alvast de eerste twee hoofdstukken lezen: 


Dit zeggen andere lezers:

  • Wat mooi dat je mij als lezer zo dichtbij laat komen in je persoonlijke verhaal. Wat een waardevolle geestelijke lessen. Maar ook zo heerlijk luchtig met al die woordgrapjes.
    Eunice

  • Vanmiddag je boek in één keer uitgelezen. Dank je wel voor je verhaal en je openheid. Mooi hoe je mij als lezer meeneemt in je proces!
    Arnoud

  • Wat heb je weer een bijzonder boek geschreven waarin je openheid geeft over je struggles. Het leest heerlijk! Prachtig om bij elk hoofdstuk een passende Bijbeltekst te lezen. Wat een mooie en wijze geestelijke lessen geef je mee over vertrouwen, volharden in gebed en Gods soevereiniteit. 
    Margriet

Aanbeveling

"Wat een indrukwekkend persoonlijk relaas. Met haar- en hoofdhuidproblematiek als thema. Aangrijpend. Een relaas over kwetsbaarheid, zelfverzekerdheid, geloof, hoop, vertrouwen, de liefde, reflectie en uiteindelijk acceptatie! Het boek dat iedereen die zelf of in zijn of haar omgeving met
haar- en/of hoofdhuidproblematiek te maken heeft zou moeten lezen."


Willeke Pietersma
Haar- en hoofdhuiddeskundige / haarwerkspecialist
Voorzitter Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO) sectie Haarwerken


Zelfs al je haren zijn geteld  bestellen 

Het boek is eenvoudig te bestellen via deze website. Binnen vijf werkdagen wordt het dan bij jou thuisbezorgd! Wil je een gesigneerd exemplaar? Geef dan in het veld 'Opmerkingen' aan of je alleen mijn naam, mijn handtekening of een persoonlijk berichtje wilt. 

Een boekje open over teleurstellingen, haarproblemen, (on)verhoorde gebeden, kaalheid, Gods trouw en andere hoofd- en bijzaken. 

ISBN: 9789083351735
148 pagina’s | fullcolour | paperback 


Nieuw: bijpassend kaartje

Vind je de cover ook zo mooi? Bestel dan een of meer Zelfs al je haren zijn geteld kaarten. En bemoedig jezelf of een ander met deze troostrijke belofte uit Lucas 12 vers 7.

1 wenskaart van stevig papier met de bemoedigende belofte:

Zelfs al je haren zijn geteld
Lucas 12 vers 7


Jouw mening

Wanneer je mijn boek hebt gelezen ben ik ook heel benieuwd naar wat jij er van vindt! Laat je het me even weten?