Boek ‘Zelfs al je haren zijn geteld’

 

Binnenkort verschijnt mijn nieuwe boek Zelfs al je haren zijn geteld. Ik kan haast niet wachten😁. Het is een boekje open over teleurstellingen, haarproblemen, (on)verhoorde gebeden, kaalheid, Gods trouw en andere hoofd- en bijzaken.

Nu in de voorverkoop!
Zelfs al je haren zijn geteld wordt uitgegeven via Triple Boeken en verschijnt begin oktober. Wil je het als een van de eersten in huis hebben? Bestel het dan alvast via deze website! Vanaf 16 oktober wordt het dan bij jou bezorgd.

Nu in de voorverkoop!

Boek 'Zelfs al je haren zijn geteld'

€ 17,95
Nu in de voorverkoop!

Boek 'Zelfs al je haren zijn geteld'

€ 17,95

Een boekje open over teleurstellingen, haarproblemen, (on)verhoorde gebeden, kaalheid, Gods trouw en andere hoofd- en bijzaken. 

ISBN: 9789083351735
148 pagina’s | fullcolour | paperback 


Hier gaat het boek over:

‘Als je haar maar goed zit,’ zeggen we weleens. Maar wat als je haar niet goed zit en je als vrouw te maken hebt met een ernstig haarprobleem? Het overkomt mij. Ik heb Lichen planopilaris, een vervelende hoofdhuidaandoening. Jarenlang schaamde ik me voor mijn hoofdhuid en haar. Omdat ik niet wil dat dit mijn leven gaat bepalen, maak ik in dit boek de moedige keuze om open kaart te spelen. Dat is spannend maar ook helend. Niet alleen voor mijzelf, maar juist ook voor de lezer. Door het taboe te doorbreken bied ik de lezer herkenning, begrip en opluchting. Het is een boek dat gaat over omgaan met tegenslag en hoe je hierin God kunt zoeken en vinden, ook als je gebed om genezing of herstel niet of anders wordt verhoord dan je graag zou willen.


Kracht van kwetsbaarheid

Zelfs al je haren zijn geteld is een eerlijk en kwetsbaar boek dat ruimte schept om je eigen problemen onder ogen te komen en te ontdekken dat kwetsbaarheid en openheid je kracht geeft. Elk hoofdstuk sluit af met een aantal reflectievragen. Verder zijn er bijlagen over de functie van haar in de Bijbel en over (onverhoord) gebed.


Nieuwsgierig geworden? Hier kun je alvast de eerste twee hoofdstukken lezen: 


Aanbeveling

"Wat een indrukwekkend persoonlijk relaas. Met haar- en hoofdhuidproblematiek als thema. Aangrijpend. Een relaas over kwetsbaarheid, zelfverzekerdheid, geloof, hoop, vertrouwen, de liefde, reflectie en uiteindelijk acceptatie! Het boek dat iedereen die zelf of in zijn of haar omgeving met haar- en/of hoofdhuidproblematiek te maken heeft zou moeten lezen."


Willeke Pietersma
Haar- en hoofdhuiddeskundige / haarwerkspecialist
Voorzitter Algemene Nederlandse Kappers Organisatie (ANKO) sectie Haarwerken


Boekpresentatie

Donderdagavond 12 oktober is de lancering van mijn nieuwe boek Zelfs al je haren zijn geteld. Van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn! Ik kijk er naar uit om dit feestelijke moment samen met jou te vieren. Deze avond zal ik wat vertellen over de totstandkoming van het boek. Uitgever Theo Veldhuis van Triple Boeken zal mij het allereerste exemplaar overhandigen. Daarnaast zullen een paar special guests een korte speech houden.

Datum: Donderdagavond 12 oktober
Locatie: Elimkerk, P.C Hooftlaan 178 in Papendrecht

Programma:

19:30 uur | inloop met koffie en thee
20:00 uur | start boekpresentatie
21:00 uur | afsluiting met borrel & de mogelijkheid om jouw boek te laten signeren


De toegang is gratis. Aanmelden kan tot 11 oktober. Graag tot ziens bij de boekpresentatie!


Zelfs al je haren zijn geteld  bestellen 

Kun je niet aanwezig zijn bij de boekpresentatie? Bestel Zelfs al je haren zijn geteld dan alvast in de voorverkoop en je hebt het als een van de eersten in huis! Vanaf 16 oktober wordt het dan bij jou bezorgd. 

Nu in de voorverkoop!

Boek 'Zelfs al je haren zijn geteld'

€ 17,95
Nu in de voorverkoop!

Boek 'Zelfs al je haren zijn geteld'

€ 17,95

Een boekje open over teleurstellingen, haarproblemen, (on)verhoorde gebeden, kaalheid, Gods trouw en andere hoofd- en bijzaken. 

ISBN: 9789083351735
148 pagina’s | fullcolour | paperback 


Jouw mening

Wanneer je mijn boek hebt gelezen ben ik ook heel benieuwd naar wat jij er van vindt! Laat je het me even weten?