Over mij

 

Marijke Koers | spreker & auteur

Wie is Marijke Koers eigenlijk? Ik ben spreker, auteur en communicatieadviseur. Ik houd veel van God: mijn Schepper en Hemelse Vader. Mijn passie voor God en wat Hij doet breng ik graag met enthousiasme over.


Ontvangen en uitdelen

Ruim 18 jaar heb ik gewerkt bij De Hoop en zag ik vele gebroken levens tot herstel komen. Met dankbaarheid kijk ik terug op al die mooie jaren waarin ik God aan het werk heb gezien, waarin ik ben gevormd en zoveel heb mogen leren, ontvangen en uitdelen.

Avontuur

Sinds begin 2021 ben ik een nieuw avontuur aangegaan en werk ik als communicatieadviseur bij Alpha Nederland. Ik voel me bevoorrecht om mee te werken aan de droom van Alpha Nederland: meer mensen bekendmaken met het christelijk geloof.

 

En verder...

Ik woon in Papendrecht, ben bijna 40, getrouwd met Ronald en moeder van vier kinderen. We zijn actief betrokken bij onze kerkelijke gemeente: CGK Elimkerk. Ik geniet van actief zijn in de buitenlucht, zoals tennis, (hard)lopen of skeeleren. Schilderen en sieraden maken doe ik graag. Ook ben ik actief in de denksport (dammen en schaken).  


Blogs

Via onderstaande linkjes kun je een paar blogs lezen die ik schreef over het thema 'Geloven en genieten'.


Op de hoogte blijven? 

 

Leuk als je me volgt op social media!

  • Instagram: @marijkekoers
  • Facebook: /marijkekoers
  • LinkedIn: /marijkekoers
  • Twitter: /MarijkeKoers

In de media

Via onderstaande linkjes kun je een paar artikelen en interviews lezen die onlangs in de media verschenen zijn rondom de lancering van mijn boek.


Contact

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op!