Over mij

 

Marijke Koers | spreker & auteur

Wie is Marijke Koers eigenlijk? Ik ben spreker, auteur en communicatieadviseur. Ik houd veel van God: mijn Schepper en Hemelse Vader. Mijn passie voor God en wat Hij doet breng ik graag met enthousiasme over. In 2021 kwam mijn eerste boek uit: Geloven & Genieten. Een openhartig inkijkje in mijn persoonlijke leven met God. In 2023 verscheen Zelfs al je haren zijn geteld. Een kwetsbaar boek over teleurstellingen, haarproblemen, (on)verhoorde gebeden, kaalheid, Gods trouw en andere hoofd- en bijzaken.


Ontvangen en uitdelen

Ik woon in Papendrecht, ben 42 jaar, getrouwd met Ronald en moeder van vier kinderen. We zijn actief betrokken bij de Elimkerk. Daarnaast werk ik als communicatieadviseur bij Alpha Nederland. Ik voel me bevoorrecht om mee te werken aan de droom van Alpha Nederland: meer mensen bekendmaken met het christelijk geloof. Ook ben ik betrokken bij de Alpha in de Elimkerk (in Papendrecht)

 

En verder...

... geniet ik van actief zijn in de buitenlucht, zoals tennis of wandelen. Schilderen en sieradenworkshops geven doe ik ook graag. Daarnaast ben ik actief in de denksport dammen. In 2023 werd ik Nederlands kampioen sneldammen, behaalde ik brons op het EK blitz en werd ik vijfde op het EK rapid.  


Podcast, radio en tv

Kijk of beluister je mee?


Op de hoogte blijven? 

Leuk als je me volgt op social media!


Artikelen

Via onderstaande linkjes kun je een paar artikelen lezen die ik schreef.Contact

Heb je een vraag, opmerking of wil je meer weten? Neem dan gerust contact met me op!