Persbericht

Downloadbestanden:

Fotografie: Nienke Burgers

Foto - Marijke Koers
Afbeelding – 1,2 MB 53 downloads
Foto - haarwerk
Afbeelding – 883,6 KB 52 downloads
Foto - Marijke Koers met haarwerk
Afbeelding – 2,7 MB 52 downloads
Cover - Zelfs al je haren zijn geteld
Afbeelding – 1,8 MB 50 downloads
Foto - boekpresentatie
Afbeelding – 122,6 KB 42 downloads

Complete tekst persbericht:

Boek Zelfs al je haren zijn geteld geeft een persoonlijk inkijkje in haarproblematiek

PAPENDRECHT, september 2023 - 12 oktober is de lancering van het autobiografische boek Zelfs al je haren zijn geteld. Schrijfster Marijke Koers doet hierin een boekje open over teleurstellingen, haarproblemen, (on)verhoorde gebeden, kaalheid, Gods trouw en andere hoofd- en bijzaken.

 

‘Als je haar maar goed zit,’ zeggen we weleens. Maar wat als je haar niet goed zit en je als vrouw te maken hebt met een ernstig haarprobleem? Het overkomt Marijke. Ze lijdt aan Lichen planopilaris, een vervelende hoofdhuidaandoening. Jarenlang schaamde ze zich voor haar hoofdhuid en haar. Omdat ze niet wil dat dit haar leven gaat bepalen, maakt ze in dit boek de moedige keuze om open kaart te spelen. Door het taboe te doorbreken biedt Marijke de lezer herkenning, begrip en opluchting. Het boek gaat over omgaan met tegenslag en hoe je hierin God kunt zoeken en vinden, ook als je gebed om genezing of herstel niet of anders wordt verhoord dan je graag zou willen.


Kracht in kwetsbaarheid

Zelfs al je haren zijn geteld is een eerlijk en kwetsbaar boek dat ruimte schept om je eigen problemen onder ogen te komen en te ontdekken dat kwetsbaarheid en openheid je kracht geeft. Elk hoofdstuk sluit af met enkele reflectievragen. Verder zijn er bijlagen over de functie van haar in de Bijbel en over (onverhoord) gebed.

 

Indrukwekkend persoonlijk relaas

Willeke Pietersma is haar- en hoofdhuiddeskundige, haarwerkspecialist en voorzitter ANKO sectie Haarwerken. Pietersma vertelt over Zelfs al je haren zijn geteld: “Wat een indrukwekkend persoonlijk relaas met haar- en hoofdhuidproblematiek als thema. Een aangrijpend relaas over kwetsbaarheid, zelfverzekerdheid, geloof, hoop, vertrouwen, de liefde, reflectie en uiteindelijk acceptatie! Het boek dat iedereen die zelf of in zijn of haar omgeving met haar- en/of hoofdhuidproblematiek te maken heeft zou moeten lezen.”

 

Boekpresentatie

Donderdagavond 12 oktober vindt de lancering plaats van Zelfs al je haren zijn geteld. Het event wordt gehouden in de Elimkerk, P.C Hooftlaan 178 in Papendrecht. Het programma is als volgt:

19:30 uur   |  inloop met koffie en thee

20:00 uur   |  start boekpresentatie

21:00 uur   |  afsluiting met borrel & de mogelijkheid om jouw boek te laten signeren
De toegang is gratis. Aanmelden kan via marijkekoers.nl.


Bestellen

Zelfs al je haren zijn geteld wordt uitgegeven via uitgeverij Triple Boeken en is nu in de voorverkoop via de website www.marijkekoers.nl. Vanaf 14 oktober is het daarnaast ook verkrijgbaar via de (christelijke) boekhandel.

ISBN: 9789083351735

148 pagina’s | fullcolour | paperback | € 17,95


Over Marijke Koers

Als spreker en auteur brengt Marijke Koers (1981) haar passie voor God graag met enthousiasme over. Als communicatieadviseur werkt ze mee aan de droom van Alpha Nederland: meer mensen bekend maken met het christelijk geloof. Marijke woont in Papendrecht, is getrouwd en moeder van vier kinderen. In juni werd ze Nederlands kampioen sneldammen. Eerder verscheen haar debuut Geloven & Genieten