Persbericht

Downloadbestanden:

Geloven & Genieten - omslag 3 D
Afbeelding – 1,2 MB 136 downloads
Geloven & Genieten - omslag 2 D
Afbeelding – 2,2 MB 122 downloads
Geloven & Genieten - achterzijde
Afbeelding – 1,1 MB 134 downloads
foto Marijke Koers - staand formaat
Afbeelding – 429,8 KB 142 downloads
foto Marijke Koers - liggend formaat
Afbeelding – 875,2 KB 144 downloads
foto Marijke Koers - vierkant formaat
Afbeelding – 530,6 KB 143 downloads

Complete tekst persbericht:

Vanaf eind mei verkrijgbaar: ‘Geloven & Genieten’

een openhartig debuut van Marijke Koers


PAPENDRECHT, mei 2021 - Eind mei verschijnt het boek ‘Geloven & Genieten’, het debuut van Marijke Koers. In het boek geeft de schrijfster een openhartig inkijkje in haar persoonlijke leven met God. ‘Geloven & Genieten’ wordt uitgegeven via uitgeverij Triple Boeken en is vanaf 28 mei verkrijgbaar via de website www.marijkekoers.nl of de (christelijke) boekhandel.

In het boek biedt Marijke Koers de lezer een openhartig inkijkje in haar leven met God, maar ook met haar gezinsleven, haar roeping, haar hobby's en haar gedachten. ‘Geloven & Genieten’ is een bemoedigend boek van een bijzondere vrouw met een verlangen om Gods liefde bekend te maken.

Dichtbij, inspirerend en raak
Theo Veldhuis: “Triple boeken zijn dichtbij, inspirerend en raak. Toen ik als uitgever het manuscript van Marijke begon te lezen, werd ik geraakt door haar verhaal. Marijke is in haar eigen woorden een ‘gewone, nuchtere, Hollandse vrouw’. Dat klopt. En toch is er iets buitengewoons aan haar. Haar onbevangen, authentieke liefde voor Jezus en vertrouwen op Gods leiding in haar leven is enorm aantrekkelijk. Juist haar eenvoud en nuchterheid, in combinatie met haar passie om een getuige van de Here Jezus te zijn, maakt dat haar verhaal met God een feest is om te lezen.”

Aanbevelingen
Auteur en communicatietrainer Gabriëlle Dik schreef een aanbeveling voor ‘Geloven & Genieten’. Gabriëlle: “Marijke heeft zo’n puur hart en geloof, dat proef je door haar hele verhaal heen. Bijzonder om te lezen hoe God elke keer heeft voorzien in haar leven. Haar boek bemoedigt én motiveert om altijd op Hem te blijven vertrouwen in welke situatie dan ook!”

Ook Annemarie van Heijningen-Steenbergen, spreker en auteur van diverse christelijke boeken is enthousiast. Annemarie: “Prachtig om te zien hoe iemand zich ontpoppen kan. Om te lezen hoe Gods Geest leidt en vormt; stapsgewijs en door de jaren heen. Dit soort mensen-verhalen, heel gewoon en tegelijk absoluut uniek, kunnen we elkaar niet vaak genoeg vertellen. Want tussen de regels schittert Gods trouw.”

Over Marijke Koers
Als spreker, auteur en communicatieadviseur brengt Marijke Koers (1981) haar passie voor God en wat Hij doet graag met enthousiasme over. Ruim achttien jaar werkte ze bij De Hoop in Dordrecht en zag ze vele gebroken levens tot herstel komen. Sinds kort is ze een nieuw avontuur aangegaan. Als communicatieadviseur werkt ze mee aan de droom van Alpha Nederland: meer mensen bekend maken met het christelijk geloof. Marijke woont in Papendrecht, is getrouwd en moeder van vier kinderen.