Online cursus 'Geloven en genieten'

 

Hoe kun je geloven én genieten, bijvoorbeeld als het leven moeilijk is? Misschien denk jij bij deze titel wel: “Hoe dan? Mijn leven is soms best ingewikkeld. Geloven in hoop, genieten van het leven, dat staat lijnrecht tegenover mijn situatie.” 

Vreugde in moeilijke tijd

Voor veel mensen is dit in deze tijd een herkenbaar gevoel, zeker als je de grip op het leven kwijt bent. Daar kun je je soms zo somber en machteloos bij voelen. In de online cursus 'Geloven en genieten' neem ik je mee hoe ik dat ervaar en wat God ons hierover vertelt in de Bijbel. Je ontvangt praktische tools om te geloven en genieten en leert om ook in een moeilijke tijd vreugde vinden. 

Dagelijkse Broodkruimels

De cursus 'Geloven en genieten' is ontwikkeld in samenwerking met het platform Dagelijkse Broodkruimels. Ben je op zoek naar hoe jij jouw geloof op een praktische manier kan toepassen in jouw eigen leven? En wil je de uitdaging aangaan om bewust te kiezen om te geloven en te genieten? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Videoserie

Bij deze cursus krijg jij jouw eigen leeromgeving, waarin je direct toegang hebt tot alle materialen. Je kunt de cursus in jouw eigen tempo volgen, wanneer het jou uitkomt. “Geloven en genieten” is een videoserie die naast de videolessen nog veel meer te bieden heeft. Je krijgt er een aantal verdiepingsopdrachten bij die je op praktische wijze helpen om op een Bijbels onderbouwde manier te gaan zien dat genieten een prachtige gave is die uitdrukking geeft aan Gods verlangen. 

Ga je mee op reis?

Het wordt een mooie ontdekkingsreis naar meer van Zijn belofte voor jou. Wil jij deze reis aangaan en stap voor stap leren geloven en genieten? Ga dan voor meer informatie en aanmelden naar de website van Dagelijkse Broodkruimels.